Nabídka pro přispěvovatele Nadaci policistů a hasičů

Nadace je zřízena s cílem pomoci zlepšit životní podmínky dětem policistů a hasičů, kteří zemřeli při výkonu služby, nebo v přímé souvislosti s ní, nebo pro její výkon a policistům a hasičům těžce tělesně postiženým následkem zranění utrpěného v přímé souvislosti s výkonem, nebo pro výkon služby.
Dále pomáhá policistům a hasičům ve služebním poměru, případně jejich rodinám k překlenutí nepředpokládané tíživé životní situace, vzniklé ze zdravotních, či sociálních příčin nebo v důsledku živelní katastrofy.

Jako poděkování všem, kteří přispívají finanční částkou na účet Nadace policistů a hasičů nabízíme možnost ubytování v hotelu Lenka  ve Špindlerově Mlýně za cenu 790,-Kč se snídaní a dvouchodou večeří na osobu a noc. Dítě do 3 let zdarma a dítě 3-10 let platí 500,-Kč včetně dětské stravy.
Platnost nabídky je od 1. 4. 2024 do 8. 12. 2024.

www.lenkahotel.cz

Umístění: Skiareál Špindlerův Mlýn
Adresa: Špindlerův Mlýn 282, 543 51 Špindlerův Mlýn

• Ubytování v pokojích se sociálním zařízením
  • Snídaně formou teplého i studeného bufetu
  • Večeře formou 2 chodového menu, výběr ze 4 variant
  • Jízdenka na lanovku Medvědín, nebo Svatý Petr
  • Parkování u objektu
  • Wi-Fi připojení
Postup k uplatnění slevy

Při rezervaci pobytu informovat ubytovatele, že budete uplatňovat „Nadační“ slevu. Ubytovací zařízení u Nadace PaH ověří, že čerpání slevy je oprávněné. K využití slevy je NUTNÉ!!! o této informovat již při sjednávání ubytování. Platbu samotnou je pak možno provést na místě, nebo zálohově, to záleží na dohodě s personálem hotelu Lenka.

Kontaktní osoba pro případné dotazy:

Mgr. Hana Procházková
Nadace policistů a hasičů – vzájemná pomoc v tísni
mob.: 739 392 658
e-mail: hana.prochazkova@pcr.cz