ZÁCHRANÁŘI DĚKUJEME 2017

Spolupráce Nadace policistů a hasičů s cirkusem Jo-Joo

„Záchranáři děkujeme 2017“

Akce roku.

V předchozích měsících došlo k dohodě mezi Nadací policistů a hasičů a národním cirkusem Jo-Joo, který jako poděkování všem záchranářům za jejich namáhavou práci, odehraje všechna představení na území České republiky v roce 2017 se zvýhodněným vstupným pro dospělé i děti záchranářů za ceny 120,- Kč dospělý, 70,- Kč dítě. Charitativní projekt se nazývá „Záchranáři děkujeme 2017“. Nabídka platí pro všechny záchranáře, tedy policisty, profesionální hasiče, členy ZZS, členy SDH a jejich rodinné příslušníky. Sleva se týká i občanských zaměstnanců jednotlivých rezortů. Koordinátorem projektu je pplk. Mgr. František Kuneš (GSM: 724 862 196, e-mail: františek.kunes@pcr.cz) za dohledu principála cirkusu Jaromíra Joo.

Z každé zakoupené dospělé i dětské vstupenky jde na konto Nadace policistů a hasičů 20,- Kč. V roce 2015 se do projektu zapojili policisté a hasiči ze Středočeského a Jihomoravského kraje. Poslední představení roku 2015 bylo zároveň věnováno nadačním rodinám, kdy bylo vyprodáno šapito v Poděbradech, které přivítalo 85 členů nadačních rodin ze všech koutů ČR. Šek s výtěžkem 119 350 Kč byl na místě předán řediteli nadace. Vzhledem k obrovskému úspěchu celé akce se v akci pokračovalo i v roce 2016 a bude se pokračovat v letošním roce již potřetí. Každý rok tímto způsobem navštíví vystoupení cirkusu několik tisíc záchranářů.

Věříme, že se nejen budete chtít pobavit a ocenit tak práci a snahu cirkusu Jo-Joo, ale zároveň návštěvou přispějete Nadaci policistů a hasičů na pomoc nadačním rodinám.

bližší informace na:

PhDr. Vladimír Šutera CSc.