USKUTEČNIL SE JIŽ 7. DEN S POLICIÍ

8. června v Letňanech na prostranství mezi výstavním areálem a letištěm se uskutečnil již 7. DEN S POLICIÍ. K vidění bylo mnoho zajímavostí, které pro veřejnost připravilo Krajské ředitelství policie hl.m.Prahy a Městská policie hl.m.Prahy. Techniku jednotlivých složek, Policie ČR, Městské policie hlavního města Prahy, Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy, Hasičského záchranného sboru, Celní správy ČR a jiných subjektů. Návštěvníci si tuto techniku mohli nejen prohlédnout, ale některé vystavené exponáty i vyzkoušet. Probíhala celá řada dynamických ukázek všech zmiňovaných složek v podobě například zákroku zásahových jednotek pražské policie, nebo celníků, jízdní policie, nebo speciální pořádkové jednotky, takzvaných těžkooděnců. Dále seskok policejních parašutistů, a přistání policejního vrtulníku na přilehlé letiště. Program plný zajímavostí probíhal do sedmnácti hodin, kdy byl den s policií oficiálně ukončen. Poté Klub VIP IPA  pro veřejnost připravil koncert POLICE FOR PEOPLE musicfestival2014, několika renomovaných skupin.

Klub VIP IPA v zastoupení ředitele JUDr. Ladislava Pávka předal Nadaci policistů a hasičů šek v hodnotě 10 000 Kč.

Nadace PaH děkuje pořadatelům za prostor prezentace nadace a  Klubu VIP IPA za věnovanou finanční částku.

H. Procházková