Slavnosti bojových umění 2008 - informace

Festival „Slavnosti Bojových Umění 2008“ se bude konat dne 19. října 2008 v hale TJ MITTAL Ostrava a stejně jako v roce minulém akce bude probíhat pod patronací ředitele Oblastního ředitelství služby cizinecké policie Ostrava pana plk. Jána HUSÁRA a pořadatelem je oddílAIKIDO SKP Ostrava, kde vedoucími učiteli oddílu a organizátoři akce jsou policisté – instruktoři výcviku služební přípravy policie ČR oblastního ředitelství služby cizinecké policie Ostrava - por. Ing. Kamil KOZÁK a prap. René GRYGAR a policista Městského ředitelství policie ČR prap. Radimír MACHÁČEK. Výtěžek výše zmíněné akce bude již čtvrtým rokem poukázán na konto Nadace policistů a hasičů – vzájemná pomoc v tísni. Částka, která  byla na konto nadace odeslána již přesáhla 120 000 korun.

Na festivalu budou letos prezentována bojová umění – AIKIDO, JUDO, JU JITSU, KARATE, TAEKWON-DO ITF, TENŠIN ŠÓDEN KATORI ŠINTÓ RJÚ, MUAY-THAI , CHAN SHAOLIN SI DJU SU KUNG FU, LOK YIU WING CHUN, CAPOEIRA CANDEIAS.

Akce proběhne za finanční podpory Statutárního města   Ostravy a moderovat ji bude herec Národního divadla Moravskoslezského Vladimír Polák.

Fotoarchiv z předchozích ročníků je možno shlédnout na www.aikido-ostrava.cz ,webových stránkách oddílu Aikido SKP Ostrava.