Policejní mistrovství UNITOP v ledním hokeji

Nejlepší policejní hokejisté jsou z Východních Čech

Chomutovská Rocknet Aréna hostila Policejní mistrovství UNITOP v ledním hokeji 2018. Celé mistrovství se neslo v duchu fair play a sportovní duch neopustil hráče ani na chvilku.

Vítězně vzešel z třídenního klání společný výběr Královéhradeckého a Pardubického kraje, který ve finále otočil duel se středočeskými policisty.

Ředitel Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje plk. Mgr. Jaromír Kníže poděkoval nejen vítězům za skvělé sportovní výkony. "Jako realizační tým jsme se snažili vytvořit takové podmínky,  abyste byli všichni spojeni," těmito slovy ukončil coby ředitel mistrovství oficiálně celý turnaj.

Během celého hokejového klání se fandilo nejen hokeji, ale i dobročinnosti. Probíhal prodej puků s logem mistrovství, kdy výtěžek z prodeje bude věnován Nadaci policistů a hasičů. Nutno zmínit, že pokladnička nezůstala prázdná.

Hokejové mistrovství navštívil i ředitel Nadace policistů a hasičů PhDr. Vladimír Šutera, CsC., který  předal plk. Mgr. Jaromíru Kníže dřevěné otevřené nadační srdce, jako výraz poděkování za dosavadní spolupráci a podporu nadace. "Děkuji všem policistům za jejich dlouhodobé a pravidelné dárcovství pro Nadaci policistů a hasičů, jejímž posláním je zlepšit životní podmínky dětem po policistech a hasičích, kteří zahynuli při výkonu služby a policistů a hasičů těžce tělesně postižených následkem zraněni utrpěného v souvislosti s výkonem služby."

mjr. Ing. Bc. Jana Slámová

oddělení tisku a prevence