PODMÍNKY PODÁNÍ ŽÁDOSTI POLICISTŮ A HASIČŮ O FINANČNÍ POMOC

PODMÍNKY PODÁNÍ ŽÁDOSTI O FINANČNÍ POMOC.

Po patnáctiletém působení a finanční stabilitě nadace - od ledna 2018, mimo již zavedené pomoci, pomáhá dle schváleného statutu sloužícím policistům a hasičům případně jejich rodinám k překlenutí nepředpokládané tíživé situace, vzniklé ze zdravotních, či sociálních příčin nebo v důsledku živelné katastrofy. – V praxi to znamená, že např. při živelné katastrofě – záplavě, požáru bude zničen dům nebo dojde k těžké a nepředpokládané nemoci policisty, hasiče nebo jeho dítěte, může nadace, po vyhodnocení situace, poskytnout potřebnou pomoc.

Podmínky řádného postupu žádosti.

• Žadatel vypracuje vlastní žádost.

• Žádost musí být doložena aktuální a podrobnou lékařskou zprávou nemocného.

• Žádost předloží žadatel přímému nadřízenému. Ten ověří předložené údaje,  doplní je délkou služby, služebním zařazením žadatele a vyjádří svůj souhlas.

• Přímý nadřízený žadatele pošle – elektronicky či písemně – prověřenou a doporučenou žádost řediteli nadace k realizaci. Žádost v konečné fázi hodnotí  správní rada nadace.

PhDr. Vladimír Šutera, CSc., v.r.

ředitel