Nadační rodiny si pomáhají

Dobrý den, vážená nadace,

chtěl bych touto cestou zveřejnit nemilou událost, která se mně a mé rodině stala o letošní dovolené.

Při cestě za přáteli z Nadace PaH, Lidmilou a Romanem Musilovými, do Dobrušky nám za jízdy začalo hořet auto. Bohužel i přes včasný zásah hasičů se nepodařilo auto zachránit, naštěstí celá moje rodina stačila z auta utéct. První naše myšlenky vedly k závěru, že naše dovolená končí a ještě týž den se necháme odvézt domů. Musilovi nejenom že zajistili odtah shořelého auta a další kroky s nehodou spojené, mne samého odvezli po vyšetření z nemocnice, kde jsem skončil po epileptickém záchvatu, tak i zabezpečili odvoz manželky a dětí k nim domů do Dobrušky. Pozitivní přístup a nápaditý program pro celou naši rodinu nás přesvědčily, že jsme přece jen v Dobrušce zůstali a na špatný zážitek alespoň na chvilku zapomněli.

Chceme tímto poděkovat Lídě a Romanu Musilovým za neocenitelnou pomoc a podporu ve chvílích, kdy celá moje rodina byla na dně z otřesného zážitku. Dále chceme poděkovat Nadaci PaH za možnost setkávání se s bývalými policisty a hasiči, kteří nemohou pro svá zranění vykonávat dále svou práci a kde jsme měli možnost Lídu a Romana Musilovi poznat a hned při první nadační dovolené jsme se hodně sblížili.

Tímto zážitkem se naše přátelství ještě více utužilo.

Foto na stánkách www.sdhtrebechovice.wc.cz/index.php?page=fotogalerie-zasahy-2013/vyjezd-062-2013

S pozdravem

Marian Valášek

těžce tělesně postižený v péči Nadace policistů a hasičů