Motosraz 2017

Poslední  srpnový víkend se uskutečnil první ročník Motosrazu 155 na ranči Vránov u Sokolova. Jedná se o motosraz zdravotnických záchranných služeb České a Slovenské republiky a dalších zaměstnanců IZS, který pořádá zájmový spolek Motosraz 155 z. s.

Letošního ročníku se zúčastnilo 75 registrovaných účastníků a dalších 40 pozvaných hostů, na které čekal bohatý víkendový program s mottem Bezpečnost a prevence. V hlavním sobotním  programu  se představila  profesionální  motoškola Bezpečně na motorce, záchranáři Zzs Kvk předvedli dynamickou ukázku   ošetření motorkáře při dopravní nehodě atd.

V hlavním programu jsme dále představili naší charitativní sekci  Motosraz 155 pomáhá , kdy jsme za podpory účastníků, sponzorů a partnerů připravily šek v hodnotě 20 000 Kč pro Nadaci policistů a hasičů. Tento šek si na místě osobně převzala zástupkyně nadace paní Mgr. Hana Procházková.

Jelikož se první ročník setkal s velkým ohlasem všech zúčastněných, budeme i nadále pokračovat v našem snažení a i nadále budeme spolupracovat s Nadací policistů a hasičů.

Motosraz 155 z.s.

Roman Skalický