Městské divadlo Znojmo 2019

Ve středu 27. 11. 2019 v 18:00 se v Městském divadle Znojmo uskutečnilo v pořadí již druhé charitativní představení. Představení uspořádal HZS JmK, ÚO Znojmo. Výtěžek ze vstupného  byl předán  Nadaci policistů a hasičů.  Nadace je zřízena s cílem pomoci zlepšit životní podmínky dětem policistů a hasičů, kteří zemřeli při výkonu služby, nebo v přímé souvislosti s ní, nebo pro její výkon a policistům a hasičům těžce tělesně postiženým následkem zranění utrpěného v přímé souvislosti s výkonem služby.

Od roku 2018 pomáhá policistům a hasičům, případně jejich rodinám k překlenutí nepředpokládané tíživé životní situace, vzniklé ze zdravotních, či sociálních příčin nebo v důsledku živelné katastrofy.

„Poděkování patří městu Znojmu a panu starostovi Janu Groisovi MBA, za bezplatné zapůjčení divadla a samozřejmě také divadelnímu souboru Rotunda za odehrání představení  bez nároku na honorář,“ poděkoval po akci ředitel zemního odboru Znojmo HZS Jihomoravského kraje plk. Mgr. Radek Chromý. „Chtěli by jsme z akce udělat krásnou každoroční tradici tady ve Znojmě“, dále uvedl Radek Chromý.

Symbolický šek předal plk. Mgr. Radek Chromý do rukou ředitele nadace PhDr. Vladimíra Šutery CSc., těsně před představením.

Radek Chromý