LOP tělesně postižených v Mariánských Lázních

Ve dnech 18.5. - 28.5. se uskutečnil v Mariánských Lázních v hotelu Hvězda léčebně ozdravný pobyt těžce tělesně postižených bývalých policistů a hasičů v nadační péči.

Dopis pana Radka Wimmera bývalého hasiče v nadační péči:

Vážená Nadace policistů a hasičů.

Jmenuji se Radek Wimmer, jsem bývalý hasič v péči nadace a chtěl bych touto formou poděkovat za nadstandartní péči, kterou nám Nadace policistů a hasičů umožňuje.

V letošním roce jsme byli jako skupina tělesně postižených bývalých policistů a hasičů na léčebně ozdravném pobytu v hotelu Hvězda v Mariánských Lázních.

Byla nám poskytnuta nadstandartní péče jak po stránce ubytování, vynikajícího jídla, ale i procedur, které měl od lékaře každý rozepsané podle jeho zdravotní situace.

I přes svoje pracovní vytížení nás přijel navštívit generální ředitel Ensany Hotels pan Karel Kalivoda.

Okolí hotelu bylo vhodné na procházky s možností ochutnávat různé prameny.

Říká se, že Mariánské Lázně jsou v přírodě a příroda ve městě. Byli jsme nadmíru spokojeni.

Chtěl bych poděkovat téměř za všechny za poskytnutí a organizaci léčebných pobytů a s tím spojené setkávání s nadačními rodinami. Za možnost pobytu osob na invalidních vozíčcích, kteří se pohodlně všude dostali i do bazénu, vířivky, což jim a nám všem pomohlo při rehabilitaci. Moc si toho vážíme a jsme vděčni za to, že nadace existuje. Že nám bylo umožněno společně se setkávat a pohovořit si.

Chtěl bych poděkovat panu řediteli za tuto možnost a paní Haně Procházkové, která nám byla vždycky nápomocna a vše bylo bezchybně zajištěno.

Velké díky všem kolegům, kolegyním, přátelům, kteří posílají svoje peníze nadaci a tím nám pomáhají v naší někdy nelehké situaci.

Myslím, že za všechny Radek Wimmer

vložila: Mgr. Hana Procházková