Liga IZS Česko vesluje

ÚSTECKÝ KRAJ - Policisté se zapojili do projektu "Česko vesluje“ a zároveň tím přispěli na charitu.
    >
     Policisté Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje a Územního odboru Ústí nad Labem se v pátek 24. června 2022 zapojili do projektu „Liga IZS Česko vesluje“, jehož cílem je podpora veslařského sportu u mládeže, ale i u široké veřejnosti, zároveň se také rozhodli soutěž pojmout charitativně. Akci zahájil v devět hodin ráno na Lidickém náměstí V Ústí nad Labem ředitel krajského ředitelství plk. Mgr. Jaromír Kníže.
    >
     Čtyřčlenné štafety složené z policistů většiny složek krajského ředitelství soutěžily v jízdě na veslařském trenažéru nejen kvůli soupeření s ostatními složkami Integrovaného záchranného systému a s kolegy ze sousedních krajů, ale svým zapojením do soutěže zároveň přispěli na dobrou věc.
    >
     Jedenáct čtyřčlenných týmů, které na trenažérech veslovaly s cílem dosáhnout nejlepší čas, proměnily „naveslované“ kilometry na finanční hotovost 4.400 korun. V projektu se bude pokračovat i v následujících měsících na různých místech v kraji, celkový finanční obnos, který policisté v rámci veslování vyberou, předají po skončení akce Nadaci policistů a hasičů (www.nadacepah.cz<http://www.nadacepah.cz>). Akci přálo i hezké počastí, takže všichni zúčastnění policisté si účast na této sportovně charitativní akci užili.
    > 27. června 2022
    > mjr. Daniel Vítek
    > Zveřejněno na:
    https://www.policie.cz/…spx (odkaz je
    > funkční i na intranetových stránkách)
    >

> Reportáž z akce na Youtube: