Jentak-Race 2020

JENTAK – RACE – běžecký, překážkový závod ve prospěch nadace.

V sobotu 5. září 2020 pořádal Michal Stojnov z Ochranné služby Policejního prezidia ČR s kolegy a přáteli v zámeckém parku v Dolních Beřkovicích 2. ročník běžeckého, překážkového závodu. –  Oproti minulému roku byl nesrovnatelně rozsáhlejší. Krásné počasí umocňovalo milou, veselou a velice přátelskou atmosféru. Všude spousta rodin s dětmi, krásných sportovkyň a sportovců. Vždyť závodníků bylo letos 120. Velkolepé. V těžkém terénu všichni uspěli. Tentokrát závodily i děti. Vše bylo opětovně perfektně zorganizované. Ceny připravené a za velké legrace postupně předávané závodníkům. Odpoledne, po vlastním závodu, pokračovalo Dnem dětí. Policií ČR, Hasičským záchranným sborem ČR a Sborem dobrovolných hasičů byly připravené nevídané ukázky z práce policistů a hasičů. Policejní zásah, práce psovodů, pyrotechniků a práce hasičů při vyprošťování osoby z havarovaného osobního automobilu. Všichni s úžasem sledovali tu zatraceně těžkou práci. Všechna čest !

Celý den byl slyšet vtipný komentář sympatického pana moderátora. Nadace z této akce obdržela symbolický šek s finančním darem v celkové hodnotě 26 541 Kč. Bude tradičně rovnoměrně rozdělen mezi nadační pozůstalé rodiny po zahynulých policistech a hasičích ve službě a těžce tělesně postižené bývalé policisty a hasiče, kteří se zranili při výkonu služby.

Nadace vřele děkuje Ochranné službě PP ČR, především Michaelu Stojnovi, jeho kolegům a přátelům, všem spoluorganizátorům, panu moderátorovi, všem závodníkům a přítomným a všem, pro nadaci, neviditelným sponzorům za laskavou solidaritu.

Těšíme se na spolupráci při 3. ročníku.

Fe

Foto: archiv nadace