Hokejové extraligové utkání dne 22.2.2012

V polovině února Nadaci policistů a hasičů nečekaně oslovil HC Sparta Praha s nabídkou 3 000 ks vstupenek na hokejové extraligové utkání, které hrál 22.2.2012 v Tipsport Aréně v Praze 7 s HC Verva Litvínov. Distribuce byla organizovaná bleskově. Nebyl čas na nabídkovou akci. A tak byly vstupenky  hromadně předány. spolu s informačním dopisem, Krajskému ředitelství policie hl. m. Prahy, Středočeského kraje, Hasičskému záchrannému sboru hl. m. Prahy a  v menším množství organizačním celkům Policejního prezidia ČR a GŘ Hasičského záchranného sboru ČR. - Podle ohlasů to byl dobrý sportovní zážitek.  - Před utkáním se konal slavnostní ceremoniál  Klubu Legend HCS, který sdružuje nejvýznamnější hráče, trenéry a funkcionáře. Cílem bylo symbolicky poděkovat význmaným osobnostem za jejich mimořádný přínos pro klub v jeho více než stoleté historii.

Nadace chtěla, prostřednictvím darovaných vstupenek od HC Sparta Praha,  opět vyjádřit poděkování policistům, hasičům a občanským pracovníkům resortu ministerstva vnitra za finanční dary, trvalou přízeň, výpomoc, spolupráci a za šlechetnost a solidaritu s našimi potřebnými - pozůstalými rodinami po zahynulých policistech a hasičích při výkonu služby a těžce zdravotně postiženými bývalými policisty a hasiči, kteří utrpěli zranění při plnění služebních povinností a už nemohou své povolání vykonávat. Finanční dary jsou vždy použity na vylepšení životních podmínek obou nadačních skupin.

Nadace policistů a hasičů HC SPARTA PRAHA za mimořádný dárek vřele děkuje!

Věra Feithová