7. ročník FEUERSHOW spojený s oslavou 120. výročí založení SDH Košetice

V sobotu 25. července 2015 se konal již 7. ročník Feuershow, který byl spojen s oslavami 120 let od založení SDH Košetice.

Feuershow se konala v areálu výstaviště Agropodniku Košetice pod záštitou hejtmana Kraje Vysočina a ředitel HZS Kraje Vysočina.

Starosta SDH Košetice předal sboru hasičský prapor a paní starostka darovala veliteli SDH Košetice klíč od zrekonstruované CAS 32 T 815, která byla společně posvěcena panem farářem se slavnostním praporem k výročí založení.

Starosta SDH Košetice pan Tomáš Smetana DiS. a velitel SDH a JSDHo pan Vladislav Jaroš, předali řediteli Nadace policistů a hasičů panu PhDr. Vladimíru Šuterovi, CSc. darovací šek – výtěžek z dobrovolného vstupného v hodnotě 2 000 Kč. Ředitel nadace po převzetí šeku poděkoval a promluvil o činnosti nadace.

Během celého dne probíhal v areálu výstaviště bohatý program pro děti a dospělé.

Chtěl bych poděkovat všem, co akci připravovali, podpořili, přišli se kouknout a oslavili s námi naše krásné výročí.

Za SDH Košetice - Tomáš Smetana DiS. - starosta SDH.