3. ročník střeleckého závodu O pohár Nadace policistů a hasičů

V sobotu 25. května 2013 uspořádali členové oddílu sportovní střelby Policejního sportovního klubu Union Praha na střelnici Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy v Poříčanech již 3. ročník střeleckého závodu O pohár Nadace policistů a hasičů.

Čtyři desítky závodníků změřily své síly při řešení tří vcelku náročných střeleckých situací inspirovaných praktickým životem.

Účast závodníků byla v minulých ročnících vyšší - letos zřejmě vytrvalý noční déšť a na poslední květnovou sobotu nezvykle chladné počasí některé potencionální účastníky odradily. Se začátkem závodu se počasí umoudřilo a pršet začalo opět až po slavnostním vyhlášení vítězů. Během soutěže bylo dosaženo mnoha skvělých výsledků, ale vítěz mohl být jen jeden: letos se jím stal policista Michael Bahenský, na druhém místě skončil loňský vítěz Jan Volešák a třetí místo obsadil předloňský vítěz Poháru Nadace policistů a hasičů Michal Olejník.

Všichni závodníci při zápisu do startovní listiny obdrželi informační brožurky Nadace PaH, vítězové obdrželi m.j. drobné propagační předměty věnované Nadací PaH.

viz: http://www.pskunion.cz/galerie/g130525.php

JUDr. Jaromír Badin