3. ročník - Den dětí Ministerstva vnitra ČR

3. ročník -  Den dětí Ministerstva vnitra ČR v Centru sportu MV

v pražské Stromovce dne 10. září 2016.

Pravý letní den přilákal stovky návštěvníků. U vchodu měla stánek Nadace policistů a hasičů – vzájemná pomoc v tísni. Za profesionální pomoci dvou policistek a dvou policistů, ze základní odborné přípravy ve Vyšší policejní škole v Praze – Hrdlořezích,  získala nadace od návštěvníků  finanční dar ve výši 11 730,-  Kč.

Většina z nich nadaci znala a chviličku si popovídala. Kolegové policistů a hasičů zahynulých při výkonu služby a těžce tělesně postižených bývalých policistů a hasičů, kteří utrpěli zranění při plnění služebních úkolů se zastavili na delší dobu, vzpomínali a zajímali se osudy nadačních pozůstalých a invalidních rodin.

Nadace všem vřele děkuje za finanční dar, který bude beze zbytku rozdělen mezi obě nadační skupiny na podporu  životní úrovně a na zmírnění jejich krutého osudu.

Zároveň děkujeme všem policistům, hasičům a občanským zaměstnancům resortu za jejich pravidelné i nepravidelné finanční dary či jinou pomoc. Bez jejich laskavé solidarity bychom sirotkům a invalidům nemohli poskytnout péči v takovém rozsahu.

Více informací o akci najdete na stránkách Ministerstva vnitra ČR.

Fe